yA bank kredittkort

yA-Bank-map

Med et kredittkort fra den banken i Norge med det mest spesielle navnet sikrer du deg tilgang til et helt unikt fordelsprogram, samtidig som du kan dra nytte av gunstige betingelser og vilkår. yA Bank er en populær internettbank som det siste tiåret har opparbeidet seg en stor portefølje med kunder i Norge, og sammen med sitt yA bank tilbyr de andre lånetjenester som forbrukslån og lignende. Her søker du om kredittkort dersom du vil ha et fleksibelt kort med flere bruksområder.

Betingelser for yA bank kredittkort

yA bank kredittkort er et kort som best beskrives som en god «allrounder». Med det mener vi at det har nokså gunstige betingelser, rabatter og priser. Det er ingenting som skiller seg spesielt ut, men alt ligger på det jevne. For eksempel så kan man søke om 100 000 kroner i kredittgrense, og man har opp mot 50 dager rentefri betalingsutsettelse der man verken betaler renter eller gebyrer for den kreditten man har brukt. Dette er gode betingelser, men det er tilsvarende det man får hos andre norske banker også.

Videre så har yA bank kredittkort en effektiv rente på 22,90 prosent. Det er noe høyt til at kortet egner seg for nedbetaling over tid, samtidig som det er langt rimeligere enn hva mange andre banker krever for sine kredittkort. Til sist må vi også nevne at yA bank kredittkort er et hundre prosent gebyrfritt kredittkort, der man verken betaler for å eie eller bruke det, og heller ikke for å gjøre uttak i minibanker. Veldig gunstig når man er på reise i utlandet!

Fordeler med kortet

Det er flere fordeler med å bruke et yA bank kredittkort. De mest åpenbare har vi allerede nevnt, som at det er gebyrfritt og har høy kredittgrense. Men kredittkortet gir deg også tilgang til et spennende rabattprogram, som veksler måned for måned. I skrivende stund får du 5% rabatt på kjøp i utenlandsk valuta og 5% rabatt på all netthandel, mens dette byttes ut til noe annet den neste måneden. Derfor kan det lønne seg å følge med på det aktuelle tilbudet, og bruke kredittkortet for å spare penger når tilbudene gjelder.

Utover dette så har yA bank fordeler som gratis reiseforsikring inkludert i kredittkortet. Avbestillingsforsikring gjelder også. I tillegg til dette byr banken på en gratis gjeldsulykkeforsikring, og følgelig er yA bank kredittkort rause med forsikringene.

Søke om yA bank kredittkort

Å søke om kredittkort fra yA bank gjør du enkelt gjennom nettsidene til banken. Det eneste som er verdt å legge merke til, er at du må være minst 20 år gammel for å få et yA kredittkort. Vanligvis er aldersgrensen 18 år, men yA bank har altså valgt å heve denne. I tillegg kreves det at du må ha en årlig inntekt på minst 200 000 kroner (før skatt), og at du ikke har betalingsanmerkninger. Med andre ord er søkekriteriene for yA bank sitt kredittkort relativt strenge, men det er det kanskje en grunn til?