Fem imponerende, men billige gaver

present

Ønsker du å imponere kjæresten, et familiemedlem eller en venn med en imponerende gave, uten at budsjettet er alt for stort? Det er mye man kan gjøre uten at det behøver å koste skjorta, og da tenker vi på imponerende men billige gaver. Det kan være vanskelig å komme på noe slikt, men vi har gjennomgått en grundigere brainstorming og presenterer her våre beste forslag til deg som vil gi en imponerende og billig gave.

1. Storbyferie

En imponerende gave, kanskje spesielt til samboer eller kjæreste, er å ta han/henne med på en romantisk storbyferie. Og dette behøver ikke å koste skjorta! Dersom man ikke er så avhengig av å reise til et spesifikt sted så finnes det massevis av billige pakkereiser. Reiser man utenfor høysesongen er det dessuten mulighet for et skikkelig kupp, der man kan få både hotell og fly for rundt 3000 kroner for to personer til en europeisk hovedstad. Lag et fint gavekort og kjøp blomster, og du er garantert suksess med denne gaven.

2. Personlige gaver

Det er ingen ting som er mer imponerende enn en personlig gave som virkelig viser at du kjenner personen. Akkurat her kan det være vanskelig for oss å komme med tips, og det er jo slettes ikke sikkert at den personlige gaven er billig, men i mange tilfeller er det slik. Og hvem blir vel ikke imponert når man blir overrasket med en gave man absolutt har lyst på – men som man i sine villeste fantasier ikke kunne ha funnet på å ønske seg?

3. Blomster, middag og kino

bouquet-of-roses-blumen-hochzeit_10-blumenstrause-von-blumen-fur-die-brautIgjen er vi tilbake til kjæresteparet, men det er kanskje der man aller helst vil gi imponerende gaver. Dette gjelder kanskje spesielt for gutta – som vil smelte enhver kvinne med å gi henne blomster samtidig som man tar henne med ut for å spise et bedre måltid. Kvelden avsluttes med en romantisk film på kino, og en aldri så liten (og forholdsvis billig) gave har blitt nokså imponerende.

4. Til henne – pyntegjenstander

Er det noe som aldri slår feil blant kvinner, så er det pyntegjenstander som klokker, øredobber, ringer og så videre. For å virkelig imponere bør man kjøpe produkter av høy kvalitet, gjerne diamanter eller ekte gull. Men siden dette fort kan koste skjorta, så gjelder det å handle på salg. Man kan gjøre mange kupp på nettet og kjøpe flotte og imponerende produkter til rimelige priser. For om man kjøper det på salg så gjør vel ikke det noe, for det er vel tanken som teller?

5. Til han – klokke eller parfyme

De fleste mannfolk er ikke veldig kravstore, og har kanskje ikke så store forventninger til at gavene skal være så imponerende. Derfor kan du virkelig slå på stortromma ved å kjøpe en stilfull designerklokke (gjerne på salg, klokker er ofte på salg), og gjerne en han ikke forventer å få. Eller en god parfyme som du mener vil passe han, uten at han har ønsket seg den. Hvis man ønsker å imponere så må man overraske, og dette er to produkter de fleste vil sette pris på å få.