Info om TwoCards

creditcards

Syntes du at kredittkort var komplisert allerede, så blir det neppe noe mer oversiktlig når du nå skal bli introdusert for TwoCards. Dette er nemlig noe så moderne som «to kredittkort i ett», slik navnet tilsier. TwoCards er beregnet for den som har mange utlegg i jobbsammenheng, og som samtidig ønsker å benytte kredittkortet privat. Det gjør du enkelt og oversiktlig med dette kredittkortet, som blant annet har en egen mobil-app der du kan spore utlegg og bruk av kortet.

Betingelser og priser

Når det gjelder betingelsene til TwoCards, så ligger de helt på det gjennomsnittlige. Det koster ikke noe å eie kortet (ingen årsgebyr), og heller ikke noe å bruke det i norske butikker. Ved kontantuttak i minibank/skranke må du dog betale et gebyr på 1 prosent av uttakssummen (pluss 35/75 kroner). Den effektive renten for kredittkortet er på 25,8 prosent, noe som gjør at TwoCards ikke egner seg særlig godt til avbetaling over lengre tid.

Med TwoCards kan man søke om en kredittgrense på inntil 80 000 kroner. For en som har mange utlegg både i jobb- og privatsammenheng kan dette være i minste laget. Rentefri nedbetalingsperiode er satt til 45 dager.

Fordeler med kredittkortet

bonus-gold-iconEn av de store fordelene med TwoCards er at du enkelt kan skille mellom private utlegg og utlegg til bedriften, noe som spesielt egner seg godt når man reiser mye i jobbsammenheng. Da får du dessuten reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet. I tillegg får du adgang til Priority Pass, som blant annet gir deg adgang til over 600 lounger på flyplasser over hele verden. Og til sist, så skal vi heller ikke glemme fordelsprogrammet til TwoCards. Det gir deg rabatter på svært mange ulike kjøp, med alt fra overnatting på hotell til leiebil eller shopping på nettet.

Søke om TwoCards

TwoCards har moderne nettsider som står klare til å ta imot din søknad om et TwoCards kredittkort. Det eneste som kreves er at du har BankID tilgjengelig når du søker, slik at du kan signere søknaden og identifisere deg selv. Utover dette er man også nødt til å være 18 år gammel for å legge inn en søknad om TwoCards.