Fire nettsteder som sammenligner lån uten sikkerhet

38308102

Det er stor konkurranse i lånebransjen, og det er mange aktører som kniver om å få deg som kunde. Det gjør at enkelte banker velger å presse renten så lavt som overhodet mulig for å sikre seg deg som kunde – men allikevel er det store forskjeller på rentenivået for lån uten sikkerhet. Derfor gjelder det å sammenligne priser når man skal søke om et slikt lån, og for å gjøre det enkelt for deg skal vi se nærmer på fire nettsteder som sammenligner lån uten sikkerhet.

Lendo

Lendo er en stor aktør i denne bransjen, og hjelper deg med å sammenligne lån uten sikkerhet. Når du legger inn en søknad om forbrukslån hos Lendo, så blir den nemlig videresendt til 10 norske banker. Her er store aktører som DNB, Bank Norwegian og Komplett Bank blant mottakerne, slik at du nærmest garantert er sikret et bra lån. Du kan selv sammenligne lånetilbudene som kommer i retur, og dette er den aller beste måten å sammenligne priser på ettersom du da får reelle rentetilbud fra hver eneste bank – og ikke bare eksempelrenter.

Centum Finans

Et annet alternativ til Lendo, er Centum Finans. Også dette er en låneformidler som sammenligner lån uten sikkerhet for deg. Nettstedet samarbeider med syv norske banker, og du kan her søke om å låne inntil 360 000 kroner fra du er fylt 23 år. Den effektive renten ligger i snitt på 14,99 prosent når man søker om et forbrukslån gjennom Centum Finans, noe som absolutt er konkurransedyktig. Lave gebyrer og lang nedbetalingstid (15 år) gjør at Centum Finans er et foretrukket valg av mange nordmenn.

Lånutensikkerhetguide.no

Den nyeste aktøren i denne nisjen heter Lånutensikkerhetguide.no, og det er altså et helt nytt nettsted som sammenligner priser og effektiv rente blant norske tilbydere av lån uten sikkerhet. Gjennom nettstedet kan du søke om et lån på inntil 400 000 kroner allerede fra du fyller 20 år – og ingen sikkerhet er nødvendig for lånet. Den effektive renten ligger her i snitt på 17,00 prosent, og det er slettes ikke en dårlig rente. Nedbetalingstiden strekker seg til inntil 15 år, og generelt så opplever de fleste som søker om lån uten sikkerhet gjennom www.lånutensikkerhetguide.no at de ender opp med et godt lån.

Axo Finans

Til slutt må vi heller ikke glemme nettstedet Axo Finans, som sammenligner priser og effektiv rente på forbrukslån fra flere store banker. Blant annet står kjente navn som Bank Norwegian, yA Bank, Santander og Komplett Bank på «vennelisten» til Axo Finans – slik at du nærmest garantert er sikret et bra forbrukslån dersom du søker gjennom Axo Finans. Maksimal lånesum er 500 00 kroner, og ingen sikkerhet er nødvendig. Du kan selv sammenligne rentetilbudene fra bankene når du har lagt inn en søknad hos Axo Finans.